AVENTURA² 6.8

Denne sykkelen er grensesprengende på mange måter. Med det nye Bosch batteriet som slår alle rekkevidder er dette sykkelen som kan bli med på det meste!

Sykkelen som er klar for alt.

Uansett om reisen din varer i flere dager eller om du bare trenger å transportere smått og stort: med bagasjehylle, skjermer, stativ, låsefeste og lys, er AVENTURA² like godt forberedt for pakketur som transport av tung last over hele byen .

AVENTURA² 6.8 FOCUS

Integrert Bosch batteri- med banebrytende rekkevidde

Med AVENTURA² 6.8 -modellen fra Focus er alt mulig.

Det nye Bosch Powertube-batteriet (smart system) med sine rekordstore 750 Wh (størrelse S: 625 Wh) er perfekt integrert i nedrøret, men det kan også tas ut når som helst for lading. Videre tilbyr den nyeste Kiox 300 en større, lettere lest skjerm med en ny fjernkontroll og bedre ergonomi. I tillegg gir en USB-C-port på topprøret deg muligheten til å lade enhetene dine.

Teknisk info

  • Kraftig og ny rekordstor integrert serie: Bosch Performance CX (smart system) e-drive med ny Kiox 300-skjerm og integrert, avtakbart batteri tilbyr 750 Wh.
  • Robuste metallskjermer, bagasjehylle, stativ og supersterkt, smart LiteMove 110 Lux-lyssystem.
  • Komfortabel cockpit med C.I.S. stamme med integrert kabelføring, pluss pålitelig Shimano Deore 11-trinns giring med bredt girforhold (11–51).
  • Bosch CX e-drive & 750 Wh batteri.
  • Hjulskjermer, bagasjeholder, stativ og 110 Lux lys.
  • Komfortabel C.I.S. cockpit og Shimano Deore 11-trinns.

Del denne til noen du kjenner!

Published On: mars 19th, 2023 / Categories: Focus sykler /